Drie kinderen en man via zolderraam uit brandend huis gehaald in Eindhoven

28 november 2018 om 08:19
nl
De drie kinderen en hun vader die zijn opgenomen in een ziekenhuis na de brand woensdagmorgen in hun huis aan de Ravensdonk in Eindhoven maken het naar omstandigheden goed. De brandweer heeft ze via een zolderraam uit het huis gehaald.
Geschreven door

De brand werd rond kwart voor acht gemeld. Mogelijk is er een bank in de woonkamer in brand gevlogen. De brandschade valt vrijwel zeker mee; de meeste problemen zijn veroorzaakt door de rookontwikkeling. Dat was ook de reden waarom de slachtoffers in vier verschillende ziekenauto's naar het Radboudumc in Nijmegen zijn gebracht.

'Rook en roet binnen gekregen'
"De slachtoffers hebben rook en roet binnen gekregen en het ziekenhuis in Nijmegen is gespecialiseerd in het verplegen van zulke patiënten. De motoragenten zijn ingezet om het vervoer naar 'het Radboud' snel en veilig te laten verlopen", aldus de zegsman van de politie.

Wachten op privacy instellingen...

Gered via zolderraam
Direct na de melding werden vijf ambulances en een traumahelikopter ingeschakeld. Ook de brandweer en de politie rukten uit. De brand kon snel worden geblust. Aan het eind van de ochtend sloot het Team Brandonderzoek van de brandweer haar werk af. Het huis blijft voorlopig bewaakt, de politie gaat later op de dag op zoek naar de oorzaak van de brand.

Wachten op privacy instellingen...

 

 

 

Wachten op privacy instellingen...


 

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!