Video

Drijfnat jongetje (7) met hoogwerker van richel gered nadat zijn vader hem alleen thuis liet

9 december 2018 om 21:56
nl
Een jongetje van 7 is zondagavond uit zijn slaapkamerraam geklommen op de Van Hogendorpstraat in Tilburg. Daarna heeft de brandweer hem in de regen met een hoogwerker van een richel gered. Meerdere bronnen laten weten dat het jochie alleen thuis was gelaten door zijn vader.
Profielfoto van Ron Vorstermans
Geschreven door

Buurtbewoners troffen het jongetje in een drijfnatte pyjama aan op de rolluikkast onder zijn slaapkamerraam. Hij stond met zijn blote voeten op het ijzer van de kast. Met één hand hield hij het raam vast, in zijn andere hand had hij een knuffel. De buurtbewoners probeerden de jongen met een ladder naar beneden te halen, maar dat lukte hen niet.

 

In zijn pyjama in de regen
De brandweer kon de jongen niet veel later met een hoogwerker bevrijden. Omdat het hard regende en het mannetje enkel een pyjama droeg, kreeg hij een brandweerjas om. De politie heeft een zorgmelding van de situatie gemaakt.

Volgens buurtgenoten gaf het jongetje aan dat hij op zoek was naar zijn vader. Inmiddels is de jongen bij de moeder. De reddingspoging trok veel bekijks van bewoners in de wijk Hasselt. 

Wachten op privacy instellingen...

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!