Twee doden bij ongeluk op viaduct in Breda, auto vloog in brand na botsing

10 december 2018 om 13:57
nl
Er zijn maandagmiddag twee doden gevallen bij een ongeval in Breda. Een derde slachtoffer raakte gewond. Twee auto's botsten rond halftwee op het viaduct op de Backer en Ruebweg. Een van die auto's vloog in brand.
Profielfoto van Marjanka Meeuwissen-Oerlemans
Geschreven door
Marjanka Meeuwissen-Oerlemans

De twee dodelijke slachtoffers zaten beiden in de brandende auto. De brandweer heeft het voertuig zo snel mogelijk geblust, maar de inzittenden waren niet meer te redden. De identiteit van de slachtoffers is nog niet bekend.

In de andere auto zat één gewonde. Die persoon is door de brandweer uit de auto gehaald en naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het met het slachtoffer gaat, is niet bekend. De politie laat weten dat de familie van de gewonde persoon ook nog niet in kennis is gesteld.

Wachten op privacy instellingen...


Weg dicht
Er kwamen veel hulpverleners naar de plek van het ongeluk. Ook landde een traumahelikopter. 

Het ongeluk gebeurde in de richting van Breda naar Prinsenbeek. Het viaduct is sinds half twee afgesloten. De politie laat weten dat de weg nog geruime tijd dicht is voor onderzoek. Ook de afritten van de A16 richting Breda en Prinsenbeek waren lange tijd dicht. 

'Geen incidenten'
De politie laat weten dat omstanders zich na het ongeluk goed hebben gedragen. "Ondanks de treurige situatie wil de politie toch aangeven dat er deze keer geen incidenten geweest zijn met filmende toeschouwers en werden de aanwijzingen van de hulpdiensten en verkeersregelaars keurig opgevolgd."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.