Video

Cabaretier en PSV-fan Rob Scheepers moet niks hebben van arrogantie Ajax

21 december 2018 om 17:42
nl
Rob Scheepers is naast cabaretier een fanatiek PSV-fan, maar aan aartsrivaal Ajax heeft hij ook geen hekel. Waar hij wel moeite mee heeft, is de Amsterdamse arrogantie. "Het begint al weer ,hè. Ze hebben de Golden Boy, ze staan in de achtste finale van de Champions League. Maar ze hebben nog niks en al vier jaar geen titel gehaald. Hou toch op, joh."
Profielfoto van Job Willemse
Geschreven door
Job Willemse

De cabaretier gebruikt in zijn voorstellingen regelmatig voetbalclubs of spelers om grappen over te maken. "Ja, ook over Ajax of Feyenoord. Ook een keer over FC Utrecht. Maar daarna werd ik bedreigd door die supporters."

Maar ook PSV-spelers moeten het weleens ontgelden. "Vorig jaar heb ik wel eens een grap gemaakt over Luuk de Jong, die zat toen in een enorme vormcrisis. Ik sprak hem nog bij het kampioensfeest en hij kon er wel om lachen. Maar De Jong is ook niet zo'n uitbundige jongen."

Bekijk de video en lees verder.

Ajax-haat
Als ras-PSV'er heeft Scheepers geen hekel aan aartsrivaal Ajax. "Als ze ver komen in de Champions League vind ik dat alleen maar mooi, maar ik ga er niet voor juichen."

Tekst gaat verder onder de tweet.

Wachten op privacy instellingen...

NAC en Willem II
De Brabantse cabaretier hoopt ook dat NAC en Willem II in de eredivisie blijven. "Ik vond het eerst prachtig toen Willem II Champions League speelde, of toen RKC in de eredivisie zat. NAC en Willem II vind ik mooie clubs. Het zijn wat oudere clubs met een geschiedenis en een ziel, dat vind ik mooi."

Scheepers heeft er alle vertrouwen in dat beide clubs ook na dit seizoen op het hoogste niveau actief blijven. "Ik kan me niet voorstellen dat NAC degradeert, en Willem II krijgt het ook wel weer op de rit."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.