Video

Bloedspoor van 'honderden meters' op straat na steekpartij in Oss, twee mannen gewond

23 december 2018 om 12:12
nl
Twee mannen zijn zaterdagnacht gewond geraakt bij een steekpartij in Oss. Dat meldt de politie. Het gaat om Ossenaren van 19 en 23.
Profielfoto van Peter de Bekker
Geschreven door

De slachtoffers zouden op de Molenstraat tussen vijf uur en halfzes ruzie hebben gekregen met een aantal anderen. 

Niemand aangehouden
Na de steekpartij vluchtten de daders en gingen de slachtoffers ieder een andere richting uit. Het 23-jarige slachtoffer werd uiteindelijk op de Heuvel in Oss op de grond gevonden. De 19-jarige man lag gewond op de Berghemseweg. Een chauffeur van het bedrijf Mupol uit Zaltbommel, die daar was omdat hij mensen weg moest brengen, trof de man gewond aan en heeft onmiddellijk de ambulance en politie gebeld. Beide slachtoffers zijn naar een ziekenhuis gebracht. Een van hen ging naar het Radboudumc in Nijmegen. Volgens een wijkagent zijn de mannen niet in levensgevaar. 

De aanleiding voor de ruzie is nog niet bekend. "Er is vooralsnog niemand aangehouden", laat een politiewoordvoerder weten. 

Bekijk de video en lees daarna verder.

Verband wordt onderzocht
De politie startte na de steekpartij een buurtonderzoek op de Heuvel, de Berghemseweg, de Oostwal en de Molenstraat. Op de Molenstraat lag volgens getuigen 'over een afstand van honderden meters' bloed op de straat. Agenten gingen in gesprek met mensen in de buurt en gingen op zoek naar camerabeelden die het onderzoek verder kunnen helpen.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone