Vrouw staat oog in oog met vreemde man in keuken: verdachte 'vermoedelijk onder invloed van iets'

23 december 2018 om 09:57
nl
Een vrouw kreeg zaterdagavond de schrik van haar leven toen ze een vreemde man in de keuken van haar huis aan de Vennelaan in Oisterwijk zag staan. De bewoonster sloeg direct alarm. De insluiper, een man van 33 uit Oisterwijk, verliet het huis zonder iets mee te nemen. Ook heeft hij de vrouw niks aangedaan.
Profielfoto van Sandra Kagie
Geschreven door

Volgens een woordvoerder van de politie was de man ‘vermoedelijk onder invloed van iets’. “Waarom hij bij het huis rondhing, kunnen we nog niet zeggen. We moeten hem nog verhoren”, geeft ze aan.

De verdachte is snel nadat hij het huis verliet, aangehouden. Dit op verdenking van inbraak. Agenten die op weg waren naar het huis zagen hem in de berm liggen. Hij voldeed aan het signalement dat de bewoners hadden doorgegeven.

Ineens in de keuken
De bewoonster hoorde rond halftwaalf zaterdagavond geluiden op de oprit. Ze keek uit het raam en zag een onbekende haar huis binnenlopen. Vervolgens stond hij ineens in de keuken. 

De politie vermoedt dat de verdachte via een raampje nog in een andere ruimte is geweest. Toen hij werd ontdekt door de vrouw ging hij er direct vandoor. 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!