Video

Hondjes achtergelaten in winkelcentrum Waalwijk

28 december 2018 om 13:42
nl
Wie liet donderdag twee hondjes achter in winkelcentrum De Els in Waalwijk? Jos van der Wou, beveiliger bij het winkelcentrum, plaatste op Facebook een foto van de twee achtergelaten diertjes. 'Gewoon twee hondjes achtergelaten. Schandalig', schrijft hij.
Profielfoto van Christel van der Meer
Geschreven door
Christel van der Meer

De oproep op Facebook is inmiddels ruim zevenhonderd keer gedeeld en levert veel verontwaardigde reacties op.

De hondjes zijn door de dierenambulance opgehaald en naar het Dierenasiel Waalwijk gebracht. Ook zij vragen op Facebook hulp bij het zoeken naar de eigenaar. "Wie kent de honden of de eigenaren??"

Chip niet geregistreerd
Het zou gaan om een reutje en een teefje. Een hondje is wel gechipt, maar die chip is niet geregistreerd, zo schrijf het asiel. De dieren zijn vrijdagochtend nog steeds in het asiel. "Maar officieel zijn we ook nog niet open, dus misschien komt de eigenaar ze zo halen", aldus een medewerker van het asiel.

 

Wachten op privacy instellingen...

 

Nog een hondje
Het zijn blijkbaar niet de eerste honden die donderdag werden gevonden in Waalwijk. Op de Facebookpagina van het asiel stond nog een hondje dat werd aangetroffen in de Amstel in Waalwijk. Dit diertje werd ook opgevangen in het Dierenasiel Waalwijk, maar is weer opgehaald. "Het hondje mag lekker in haar eigen mand oud en nieuw gaan vieren", schrijft het asiel.

 

 

 

Wachten op privacy instellingen...

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.