Man loopt steekwonden op aan gezicht, drie verdachten aangehouden

1 januari 2019 om 13:19
nl
De man die nieuwjaarsnacht gewond raakte bij een steekpartij in Eindhoven, liep hierbij verwondingen op aan zijn gezicht. Hij is naar het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis in Tilburg gebracht. Het gaat om een man van 38 uit Helmond. De politie heeft drie verdachten aangehouden.
Profielfoto van Hans Janssen
Geschreven door

De steekpartij gebeurde rond kwart voor vijf in de parkeergarage van winkelcentrum Heuvel aan de Ten Hagestraat, hartje Eindhoven. De politie is bezig met een grondig onderzoek, zo wordt bekeken of er mogelijk een ruzie aan het incident in de Q-Park Heuvel vooraf is gegaan. Er is al technisch onderzoek verricht en diverse getuigen zijn gehoord. Ook wordt gekeken of er gebruik kan worden gemaakt van camerabeelden.

Politie beledigd
De arrestanten zaten in een auto die na de steekpartij de parkeergarage uit wilde rijden. De politie was hen voor. Het gaat om twee Belgen van 24 en 26 en een 26-jarige Turk. Als gevolg van het onderzoek was de parkeergarage een tijdje gesloten wat de politie en verkeersregelaars op beledigingen kwam te staan van mensen, die hun auto wilden ophalen. Na de melding was ook een traumahelikopter ingeschakeld.

Winkelcentrum Heuvel heet in de volksmond nog steeds de Heuvel Galerie. 

Ook steekpartij in huis
Een halfuur eerder was het raak bij een huis aan de Moreelselaan in Eindhoven. Een man werd neergestoken en is gewond aan zijn nek naar een ziekenhuis gebracht. Het gaat om een 34-jarige Eindhovenaar. De politie heeft de dader, een 42-jarige stadgenoot, aangehouden. De twee kennen elkaar.

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.