Video

Opnieuw stapt er een gezin uit auto in Beekse Bergen, Jan zag het en kreeg de schrik van zijn leven

4 januari 2019 om 09:22
nl
Jan Schilders is met zijn vrouw, dochter en kleinkinderen in de Beekse Bergen als hij de schrik van zijn leven krijgt. Een auto met een Duits kenteken komt in het Cheeta-verblijf met open ramen en dak aangereden, parkeert en vervolgens stappen de passagiers uit. "Het leek erop alsof ze doelbewust het Franse gezin van vorig jaar wilden nadoen."
Profielfoto van Roxanne Hazenberg
Geschreven door

Jan zag het tafereel vanuit de safaribus gebeuren. "De ranger van de Beekse Bergen was net het verschil tussen een cheeta en een luipaard aan het uitleggen toen een Duitse auto met open ramen en deuren aan kwam rijden. Hij parkeerde in de berm van het verblijf en de passagiers, een man met een kind, stapten snel uit. Het leek erop alsof ze iemand bij zich hadden die alles zou gaan filmen, om zo dat Franse gezin na te doen dat vorig jaar in dit verblijf uit de auto stapte." 

De ranger riep hard naar het gezelschap in de Duitse auto, waarna iedereen weer veilig terug in de auto stapte. "De ranger was erg geschrokken en maakte meteen melding van het voorval." Hoe dat verder afgelopen is, weet Jan niet. "Ze vertelde me dat ze dit nog nooit had meegemaakt en dat ze blij was dat die mensen naar haar waarschuwing hadden geluisterd."

Geen benul

Het voorval duurde alles bij elkaar zo'n 20 seconden volgens Jan. "Gelukkig is het goed afgelopen. Ik kan er met mijn hoofd niet bij dat je doelbewust met je gezin daar uit de auto zou stappen."  

Libéma, de organisatie waar de Beekse Bergen onder valt, was donderdagavond niet bereikbaar voor commentaar. 

VIDEO: Vorig jaar stapte een Frans gezin uit de auto in het jachtluipaardenverblijf in de Beekse Bergen. 

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.