Video

En weer een paar Brabanders blij! Wij gaven kaartje weg voor 3 Uurkes Vurraf!

11 januari 2019 om 08:00
nl
Wauw, dat ging wel heel snel. We hadden een opdracht bedacht om kaartjes weg te geven voor 3 Uurkes Vurraf. Een ingewikkelde opdracht, zo dachten we zelf. Maar binnen vijf minuten waren slimme Brabanders al heel dichtbij de kaartjes. Iets later kwamen ze ook nog met het goede codewoord op de proppen, waardoor zij er straks bij zijn als we weer he-le-maal los gaan.
Profielfoto van Daisy Schalkens
Geschreven door
Daisy Schalkens

Presentator Jordy Graat ging vrijdag samen met Betty op pad met het Brabants Buske. Ze namen vier kaartjes voor 3 Uurkes Vurraf mee. Wat jij moest doen: in je mooiste pekske het Buske met Jordy en Betty vinden en het codewoord roepen. 

Lees verder onder de Facebookpost.

Wachten op privacy instellingen...

Hoe vind je het Buske?

Voor de hints over de locatie moest je naar onze radio-uitzendingen luisteren en onze social mediakanalen goed in de gaten houden. Hier gaven we hints over waar ons Buske stond en uiteindelijk kreeg je dan ook het codewoord te horen. 

Fijnfisjenie!

3 Uurkes Vurraf staat al jaren bekend als dé aftrap van carnaval in Brabant. Daar wil je gewoon bij zijn. Nog niet overtuigd? Dan hebben we hier even de samenvatting van vorig jaar. Fijnfisjenie!

Wachten op privacy instellingen...

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.