Meerdere autobranden in Deurne, bewoners schrikken wakker van harde knallen - Omroep Brabant
Video

Meerdere autobranden in Deurne, bewoners schrikken wakker van harde knallen

12 januari 2019 om 01:54
nl
Twee auto’s zijn vrijdag rond middernacht in brand gestoken op de Jeker en de Stijn Streuvelslaan in Deurne. Op de Jeker raakte een vlakbij geparkeerde auto zwaar beschadigd door het vuur. Beide branden zijn aan de voorzijde van de auto’s ontstaan, alle drie de voertuigen zijn total loss.
Profielfoto van Malini Witlox
Geschreven door
Malini Witlox

De brandweer moest na het blussen van de eerste brand meteen door naar de Stijn Streuvelslaan waar een auto vlam had gevat en volledig uitbrandde. Het vuur van de in brand gestoken auto op de parkeerplaats aan de Jeker heeft ook schade toegebracht aan de schutting van een aangrenzende tuin en de achtergevel van een woonhuis.

Verschillende omwonenden waren toegesneld omdat ze wakker waren geworden van harde knallen. Deze werden waarschijnlijk veroorzaakt door de exploderende voorbanden en airbags van de voertuigen.

Wachten op privacy instellingen...

 

Eerdere vernielingen
In de nacht van dinsdag op woensdag en de nacht van woensdag op donderdag werden meerdere auto’s beschadigd in de Deurnese wijken Koolhof en Heiakker. In de meeste gevallen werden banden lek gestoken maar ook werden buitenspiegels van auto’s geslagen en deuken in auto’s getrapt.

De meldingen komen allemaal uit dezelfde twee wijken in Deurne in straten als de Maassingel, Amer, Krammer, Haringvliet, Geul en de Hennegras.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.