Toestand van vrouw (18) die werd neergestoken in Helmond nog zorgwekkend

HELMOND - Die vrouw die zondagochtend met een mes werd gestoken, ligt nog in zorgwekkende toestand in het ziekenhuis. Het slachtoffer is een 18-jarige vrouw uit Gemert, zo laat de politie weten. Voor betrokkenheid bij de steekpartij is kort daarna een man van 22 uit Helmond aangehouden.

De politie trof om kwart over negen de zwaargewonde vrouw aan in een huis aan de Kromme Haagdijk in Helmond. Ze had meerdere steekwonden. 

De agenten kwamen af op een melding dat er iets aan de hand zou zijn in de woning. Het slachtoffer van de steekpartij werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie houdt volgens een woordvoerder rekening met een misdrijf, maar ook andere scenario's worden nog niet uitgesloten. "De toedracht van wat er is gebeurd, is nog volstrekt onduidelijk", laat een woordvoerder weten.

Volgens omstanders is de vrouw gevonden in een appartement dat deel uitmaakt van een woonvoorziening voor jongeren en jongvolwassenen. De politie wil dit niet bevestigen. Een 22-jarige man uit Helmond werd aangehouden. Het is niet duidelijk of de verdachte en het slachtoffer elkaar kennen.

Meer over dit onderwerp:
112 HELMOND STEEKPARTIJEN
Deel dit artikel: