Tieners gepakt voor opsluiten van bewoner in badkamer tijdens overval op huis in Boxtel - Omroep Brabant

Tieners gepakt voor opsluiten van bewoner in badkamer tijdens overval op huis in Boxtel

15 januari 2019 om 15:26
De 37-jarige bewoner van een huis aan het Ursulinenpad in Boxtel werd tijdens een overval opgesloten in zijn eigen badkamer. (Foto: Sander van Gils)
De 37-jarige bewoner van een huis aan het Ursulinenpad in Boxtel werd tijdens een overval opgesloten in zijn eigen badkamer. (Foto: Sander van Gils)
Twee tieners zijn opgepakt voor een roofoverval op een woning in Boxtel. Het 15-jarige meisje en de 16-jarige jongen uit Boxtel zouden de bewoner van het huis hebben gegijzeld en opgesloten in de badkamer.
Profielfoto van Edwin Vossen
Geschreven door
Edwin Vossen

Rond half zeven dinsdagochtend werden de twee tieners opgepakt. Zij worden verdacht van een overval die gebeurde op nieuwjaarsdag aan het Ursulinenpad in Boxtel. 

De 37-jarige bewoner van het huis werd op 1 januari overmeesterd door de tieners en opgesloten in zijn eigen badkamer. De twee jeugdige daders doorzochten de woning en gingen er vervolgens met een onbekend geldbedrag vandoor. 

Opgepakt en verhoord
De rol van de twee verdachten bij de roofoverval en de precieze achtergronden worden verder onderzocht. De huizen van de 16-jarige jongen en het 15-jarige meisje werden dinsdagochtend doorzocht. 

De twee tieners blijven voorlopig vastzitten en worden verhoord door de politie.

App ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...