Steekpartij in Eindhoven: 'Advocaat gestoken door cliënt' - Omroep Brabant

Steekpartij in Eindhoven: 'Advocaat gestoken door cliënt'

21 januari 2019 om 14:42
nl
In de Crabethstraat in Eindhoven is maandagmiddag een man neergestoken in een kantoorpand. Volgens de politie gaat het om een zakelijk conflict. Het slachtoffer raakte lichtgewond en de verdachte werd in het pand aangehouden. Volgens een ooggetuige zou het incident hebben plaatsgevonden in een advocatenkantoor.
Geschreven door

Rond kwart over twee kwam de melding binnen bij de politie dat er op de Crabethstraat in de wijk Tongelre een man was neergestoken. Het zou gaan om een zakelijk conflict, vermoedelijk tussen een advocaat en zijn cliënt. Het slachtoffer raakte lichtgewond en hoefde niet mee naar het ziekenhuis. 


'Commotie bij advocatenkantoor'


Volgens een ooggetuige vond het incident plaats bij een advocatenkantoor. "Ik zag vanuit Café De Heksenketel dat er aan de overkant van de straat een hoop commotie ontstond en toen ben ik gaan kijken." De verdachte komt vermoedelijk uit Eindhoven.  


Het advocatenkantoor, dat zich vooral richt op Turkse cliënten. kwam eerder in opspraak. Eén van de medewerkers werd eerder voorwaardelijk geschorst en eind november moest hij zijn werk een week neerleggen. 

Wachten op privacy instellingen...


Wachten op privacy instellingen...
App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.