Video

PSV'ers kunnen na zege rustig afwachten of Feyenoord van Ajax wint: 'Dat hopen we ook'

26 januari 2019 om 22:51
nl
Na de overwinning van PSV op FC Groningen kunnen de spelers van de koploper zondag ontspannen kijken wat Feyenoord en Ajax tegen elkaar doen. Puntverlies van de Amsterdammers zal met gejuich ontvangen worden door fans van de Eindhovense voetbalclub.
Profielfoto van Fabian Eijkhout
Geschreven door
Fabian Eijkhout

Steven Bergwijn kijkt de Klassieker thuis. Voor wie hij dan op de bank gaat juichen? "Feyenoord natuurlijk", zei de vleugelspeler na afloop van de 2-1 zege. "Het is daarom belangrijk dat we zelf drie punten hebben veroverd, we kunnen zondag rustig afwachten."

Wachten op privacy instellingen...

Jeroen Zoet heeft nog geen idee waar hij de wedstrijd gaat kijken. "Ik zie het wel, ik ga het wel in de gaten houden." Ook de goalie heeft een duidelijke en logische voorkeur. "Die kun je wel raden. Het zou mooi zijn wanneer de concurrent punten verspeelt. Maar ik denk dat we niet over anderen moeten praten. We hebben gewonnen en dat moeten we blijven doen."

Geen tweede deceptie
In de eerste wedstrijd na de winterstop verspeelde PSV een 2-0 voorsprong, FC Emmen maakte toen een late gelijkmaker. Ook zaterdagavond kwam de ploeg van trainer Mark van Bommel op 2-0 en weer werd de winst bijna uit handen gegeven. Uiteindelijk pakte PSV toch de drie punten, met de hakken over de sloot. "Het was billenknijpen, zeker voor de mensen op de tribune", zei Zoet.

Wachten op privacy instellingen...

 

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.