Krezip op Pinkpop 2019? Het lijkt er verdacht veel op! 'Ze gaan gewoon weer spelen'

28 januari 2019 om 11:36
De aftelklok op de website van Krezip.
De aftelklok op de website van Krezip.
'If this is true, i thought then, what will i think.' Wie in het verleden luidkeels meezong met Krezip, herkent dit meteen als de eerste zin van de dikke hit 'I would stay'. Maar Krezip bleef niet. De Tilburgse band met zangeres Jacqueline Govaert stopte tien jaar geleden.
Profielfoto van Marjanka Meeuwissen
Geschreven door

Maar het heeft er alle schijn van dat Krezip dit jaar als vanouds weer op Pinkpop staat. Op de website van de band wordt sinds het weekend afgeteld. Waarnaartoe was niet duidelijk, maar nu zou een vriend van de band zich versproken hebben tegen Veronica-dj Giel Beelen.  

Wie surft naar de website krezip.nl komt op een volledig roze pagina. Daarop is een grote aftelklok te zien. Om half acht maandagavond 28 januari springt die klok op nul. En dan? 

Wachten op privacy instellingen...

Als snel viel het P-woord. Zou Krezip na tien jaar stilte weer van zich laten horen op de vijftigste editie van Pinkpop? Een optreden in 2000 op juist dát festival, zorgde ervoor dat de bekendheid van de piepjonge  Jacqueline Govaert en haar band destijds flink toenam. 

Lees verder onder het Youtube-filmpje

Wachten op privacy instellingen...

En het lijkt er echt van te komen. Veronica dj-Giel Beelen sprak met vriend van de band Daan Speelman, en die gaf aan: "Ze gaan gewoon weer spelen!"

Ondertussen tikt het klokje op de roze website rustig verder en moeten de fans van weleer nog even wachten op de officiële bevestiging. (Of ontkenning.)

Wachten op privacy instellingen...

Al lijkt niet iedereen reikhalzend naar het comeback-nieuws uit te kijken. 

 

Wachten op privacy instellingen...