In de sloot, tegen een boom, op een andere auto: veel ongelukken op spiegelgladde wegen

29 januari 2019 om 10:45
nl
Automobilisten hebben dinsdagochtend te maken gehad met flinke gladheid. Dat zorgde voor veel ongelukken en glijpartijen. Op de Beeksedijk in Goirle zouden in korte tijd drie ongelukken zijn gebeurd.
Profielfoto van Marjanka Meeuwissen
Geschreven door
Marjanka Meeuwissen

Bij een botsing tussen twee auto's raakten op de Beeksedijk twee mensen gewond. Hoe zij eraan toe zijn, is niet bekend. Bij een ander ongeluk op diezelfde weg waren ook drie auto's betrokken. Daarbij vielen geen gewonden. Een derde ongeluk was eenzijdig, een automobilist reed een sloot in. Die bestuurder kwam er ook zonder kleerscheuren vanaf. 

Ook in het dorp Zeeland belandde een auto in een sloot. Dat gebeurde aan de Graspeel. 

Strooien na ongeluk
Op de Herendijk in Lieshout verloor iemand de macht over het stuur en reed tegen een boom. De bestuurder zou lichtgewond zijn geraakt. Kort na het ongeluk kwam een strooiwagen naar de Herendijk om een einde te maken aan de gladheid. 

 

 

Ook fietsers hadden het op sommige plekken moeilijk om overeind te blijven. Uit Tilburg kwamen meldingen binnen van valpartijen waarbij fietsen en scooters betrokken waren. Het was glad op onder meer de Heuvel, Spoorlaan, Voltstraat en Schouwburgring. 

 

 

Wachten op privacy instellingen...

 

Wachten op privacy instellingen...

 

Wachten op privacy instellingen...

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.