Video

Vrouw gedood in Kaatsheuvel, man gearresteerd

30 januari 2019 om 10:15
nl
Een vrouw is woensdagochtend vroeg in Kaatsheuvel om het leven gekomen. De politie vond de vrouw op straat voor een huis aan de Jan de Rooijstraat. Ze was gewond, maar overleed ter plekke. Even later werd haar 28-jarige zoon uit Kaatsheuvel aangehouden als verdachte.
Geschreven door

Volgens de politie lijkt te gaan om een misdaad in de relationele sfeer. 

Verdachte situatie
Om vier uur woensdagochtend kwam bij de politie de melding binnen van een verdachte situatie in een huis aan de Jan de Rooijstraat. Bij het huis aangekomen vond de politie een gewonde vrouw op straat. Ze overleed ter plekke. 

Veertig minuten later werd in de Burgemeester van der Heijdenlaan de 28-jarige verdachte aangehouden. De omgeving van de Jan de Rooijstraat is afgezet voor sporenonderzoek. Ook worden mensen in de buurt verhoord. Ook de plek waar de verdachte werd aangehouden is afgezet voor onderzoek.

De tekst gaat verder onder de tweet.

Wachten op privacy instellingen...

'Dacht dat ik droomde'
Volgens een buurvrouw woont er in het huis vrouw van rond de zestig. "Ik dacht dat ik vannacht iemand hulp hoorde roepen. Ik heb me vervolgens omgedraaid en ben verder gaan slapen, want ik dacht dat ik het droomde.”

"Het is een hele lieve vrouw. Ze woonde er al tientallen jaren. Ik vind dit echt zielig, want dit gun je niemand." Het is overigens niet bevestigd dat de dode vrouw ook de bewoonster van het huis is. 

 

 

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!