Familiedrama Kaatsheuvel: ex-partner en zoontje van verdachte waren in huis aanwezig

30 januari 2019 om 17:29
nl
De ex-partner en het zoontje van de man die is opgepakt voor het doden van zijn 64-jarige moeder, waren in het huis aan de Jan de Rooijstraat in Kaatsheuvel aanwezig tijdens het familiedrama. Het slachtoffer werd gevonden in de voortuin. De verdachte was het huis binnen gedrongen. Hij wordt verdacht van moord of doodslag.
Profielfoto van Jesse van Kalmthout
Geschreven door
Jesse van Kalmthout

De politie kreeg woensdagochtend rond vier uur de melding binnen van een ruzie in de woning. Ook werd al snel bekend dat een mannelijk familielid het huis was binnengedrongen. 

Voortuin
Bij de woning aangekomen, vonden agenten de vrouw in de voortuin. Het 64-jarige slachtoffer had volgens de politie zware verwondingen en was al overleden. 

In het huis troffen de agenten de 25-jarige ex-partner van de verdachte en hun zoontje van zes maanden oud. De man was even daarvoor gevlucht met zijn auto in de richting van zijn oudere broer. Bij diens huis werd de verdachte rond kwart voor vijf 's ochtends gearresteerd. De politie en recherche onderzoeken hoe de situatie zo uit de hand kon lopen.

Psychische problemen
Diverse bronnen melden aan Omroep Brabant dat de 28-jarige man al geruime tijd psychische problemen heeft. De familie zou hem geprobeerd hebben onder te brengen bij een psychiatrische instelling, maar daar was geen plek voor hem. 

De tekst gaat verder onder de tweet. 

Wachten op privacy instellingen...

 

Verschrikkelijk
“Het is verschrikkelijk wat er is gebeurd. Ons medeleven gaat uit naar de nabestaanden. Samen met het wijkteam zorgen we voor een goede opvang voor de omwonenden", zegt burgemeester Hanne van Aart in een reactie.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!