Loversland waarschuwt na betrapt stelletje: 'Geen seks op de erotiekbeurs!' - Omroep Brabant

Loversland waarschuwt na betrapt stelletje: 'Geen seks op de erotiekbeurs!'

10 februari 2019 om 14:39
nl
In de Brabanthallen in Den Bosch mag het dit weekend met de beurs Loversland één en al erotiek en seks zijn dat de klok slaat, ter plekke daadwerkelijk de liefde bedrijven mag niet. Omdat een stelletje betrapt werd in de bioscoop, hangt de organisatie briefjes op. "Ik ben zwaar teleurgesteld!"
Profielfoto van Jacky Goossens
Geschreven door
Jacky Goossens

De erotiekbeurs van de bekende porno-actrice Bobbi Eden en haar man Mark Laurenz biedt op de briefjes de bezoekers min of meer excuses aan voor 'de strenge gang van zaken' op de erotische beurs. "We hebben ons te houden aan de regels van de gemeente."

Niks snode plannen
Mochten bezoekers desondanks toch snode plannen hebben, dan luidt de waarschuwing op het A4'tje: "Wanneer u toch aanstalten maakt tot enige seksuele handelingen, dan zullen wij genoodzaakt zijn hierop in te grijpen en u te verwijderen uit deze bioscoop en beurs."

Aanleiding is het feit dat controleurs van de gemeente eerder dit weekend een stelletje betrapten terwijl ze aan het seksen waren in de bioscoopzaal van Loversland. En dat mag niet, zo had gemeente vooraf al duidelijk gemaakt.

Swingerscafé
En dat terwijl sommige bezoekers daar toch wel op hadden gerekend. "Er is een swingerscafé waar mensen toch naartoe zouden kunnen voor seks", vertelt een bezoeker. "Het kost twintig euro om naar binnen te mogen. Eenmaal binnen blijkt echter, dat er niks mag gebeuren maar dan ben je wel je geld al kwijt. En dat krijg je van de organisatie ook niet terug. Eigenlijk worden bezoekers gewoon opgelicht!" 

 

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.