Voor Hettie is Valentijn een zwarte dag, maar Cupido maakt dit goed met een roos - Omroep Brabant
Video

Voor Hettie is Valentijn een zwarte dag, maar Cupido maakt dit goed met een roos

14 februari 2019 om 13:49
nl
Het wordt vandaag niet alleen maar warmer door het zonnetje, maar ook door alle liefde in Brabant. Cupido is deze Valentijnsdag de hele dag met het Brabants Buske op pad om de harten van mensen in de provincie sneller te laten kloppen. Niet met pijl en boog, maar met rozen.
Profielfoto van Marlou van den Broek
Geschreven door
Marlou van den Broek

De eerste roos is voor Joëlla Merkx (25). Ze werd verrast op haar werk in Veldhoven. Haar vriend Bjorn schreef: “Ik wil je verrassen omdat we afgelopen 19 december drie jaar bij elkaar waren. Je bent mijn steun en toeverlaat. Met mijn diabetes merk je wanneer het niet goed gaat met me.”

Joëlla zegt dat hij haar wel vaker verrast:

Wachten op privacy instellingen...

 

Cupido gaf de tweede roos aan Hettie van Gestel (65) in Tilburg. De roos kwam helemaal uit Spanje, want haar dochter Ilse woont daar. Ilse wilde Hettie verrassen met de volgende boodschap: "Lieve mama, oma, we willen je op een speciale manier laten weten dat we onwijs veel van je houden. Dank je wel voor alles wat je gedaan hebt voor ons. We missen je heel erg. Fijne Valentijnsdag."

Voor Hettie is Valentijnsdag tegelijkertijd ook een zwarte dag. "Vijftien jaar geleden werd mijn man opgenomen in het ziekenhuis en hij is toen niet meer teruggekomen. Ik hou daarom niet zo van deze dag", vertelt Hettie. "Deze roos overvalt me, maar ik ben er heel erg blij mee. Ik mis haar ook, maar gelukkig bellen we elke dag."

 

Wachten op privacy instellingen...

 Het Buske stopte als derde bij boerin Rianne van Geel (49) uit het dorpje Zeeland. Zij stuurde een roos aan haar man Peter. Haar boodschap was: “In 2009 kregen we Q-koorts. Peter heeft ook een burn-out gehad. Hij verdient het om in het zonnetje te staan. Hij is zo lief!”

 

Wachten op privacy instellingen...

Erwin werd op Valentijnsdag verrast omdat hij jarig is. De jarige uit Veldhoven werd 47 en zijn zoons gaven hem op. 

Wachten op privacy instellingen...

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.