Video

Hosannastemming bij RKC Waalwijk verdwenen na nederlaag: 'Van onszelf verloren'

15 februari 2019 om 23:58
nl
Dit zou eigenlijk een succesverhaal worden over RKC Waalwijk. De ploeg van trainer Fred Grim had vijf wedstrijden achter elkaar gewonnen en stond gedeeld eerste in de strijd om de derde periodetitel. Maar na de nederlaag tegen Almere City FC was de feeststemming volledig verdwenen. "Dit is een onnodige domper."
Profielfoto van Florian van Velthoven
Geschreven door
Florian van Velthoven

Fred Grim wilde na afloop niks weten van een  sprookje dat ruw is geëindigd . Op de vraag of hij met zijn team na vijf zeges weer terug op aarde was, reageerde hij: "Ik vind dat een domme vraag. Er is nooit sprake geweest van een sprookje. Feit blijft wel dat dit een onnodige nederlaag was." 

Tekst gaat verder onder de tweet

Wachten op privacy instellingen...

 

 

'We hadden moeten scoren'
Ook verdediger Henrico Drost sprak na afloop van een 'domme' nederlaag. "Je raakt de paal, lat en geeft gewoon een doelpunt weg door dom balverlies. We hadden een goede slag kunnen slaan, maar dat hebben wij helaas nagelaten.

Kijk de video en lees daarna verder

'Verloren van onszelf'
Na afloop was Fred Grim vooral pissig op zijn eigen team. "Het blijft vooral zonde. Dit was totaal onnodig. Wij hebben niet verloren van Almere City, maar van onszelf. De enige kans die City krijgt in de eerste komt door ons. Deze nederlaag komt wel even binnen."   

Wachten op privacy instellingen...

In de stand om de derde periodetitel staat MVV Maastricht nu eerste, terwijl de Waalwijkers gezakt zijn naar de derde plek. "We hadden hier een geweldige slag kunnen slaan. Maar er is verloren. Volgende week moeten wij weer volle bak in Volendam", aldus Grim. 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.