Meisje (14) aangerand in centrum Eindhoven, wie herkent de verdachte?

EINDHOVEN - Een 14-jarig meisje uit Eindhoven is 1 augustus vorig jaar belaagd en aangerand door een jongen in het centrum van Eindhoven. Dat maakte de politie vrijdag bekend. Ze werd in de avond vastgepakt en gezoend door de jongen. Dat gebeurde bij winkelcentrum Piazza.

De verdachte is vastgelegd op beeld. Een foto is nu vrijgegeven. "We zijn naar hem op zoek", vertelt de politiewoordvoerder. "Wie herkent hem of weet waar we hem kunnen vinden?"

Gesprekken en beelden
De politiewoordvoerder laat weten dat er zeer zorgvuldig te werk is gegaan in deze zaak. Vandaar dat de aanranding nu pas naar buiten wordt gebracht. 

"We hebben het slachtoffer en de ouders gesproken en ook getuigen. Verder hebben we verschillende camerabeelden opgevraagd en bekeken. Uiteindelijk zijn we tot deze verdachte gekomen. Alleen tot een herkenning van de verdachte is het nog niet gekomen. In overleg met het OM is vervolgens besloten om de beelden nu op social media te verspreiden. Komt het niet tot een herkenning dan wordt er later in Bureau Brabant op tv aandacht aan besteed." 

Meer over dit onderwerp:
EINDHOVEN AANRANDINGEN