Ongelukken zorgen voor files rond Eindhoven en Tilburg, een bestuurder raakt zwaargewond - Omroep Brabant

Ongelukken zorgen voor files rond Eindhoven en Tilburg, een bestuurder raakt zwaargewond

25 februari 2019 om 12:04
Het wrak, omringd door vele hulpverleners (foto: Dave Hendriks/SQ Vision Mediaprodukties).
Het wrak, omringd door vele hulpverleners (foto: Dave Hendriks/SQ Vision Mediaprodukties).
Een bestuurder is maandagochtend zwaar gewond geraakt nadat hij of zij door onbekende oorzaak van N2 raakte, over de kop sloeg en in de middenberm belandde. Het slachtoffer is door de brandweer uit de auto bevrijd. Het ongeluk gebeurde bij Eindhoven en zorgt voor files in beide rijrichtingen. Ook op de A58 hebben automobilisten flinke vertraging, daar botste een vrachtwagen op een autoambulance, die weer tegen een bus belandde.
Profielfoto van Hans Janssen
Geschreven door

Het slachtoffer op de N2, die alleen in de auto zat,  is door de brandweer uit het wrak gehaald en nagekeken door personeel van een traumahelikopter.

Als gevolg van de 'crash' ontstond al snel een file vanuit Valkenswaard in noordelijke richting, maar ook in de andere richting liep het verkeer vast.

Snelweg even afgesloten
Het ongeval veroorzaakte problemen voor het verkeer tussen de knooppunten De Hogt en Batadorp. De snelweg moest in beide richtingen worden afgesloten om de traumahelikopter te kunnen laten landen.

Wachten op privacy instellingen...

Op de A58 stond bij Moergestel een flinke file in de richting Eindhoven. Er kwamen twee ambulances en een politieauto naar de plek van het ongeluk daar. Voor zover bekend werd één slachtoffer behandeld aan zijn of haar verwondingen, maar deze hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

 

App ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...