Eindhovense man (18) overleden bij ernstig ongeluk in Best, twee anderen gewond

1 maart 2019 om 06:04
nl
Bij een ernstig ongeluk op de Eindhovenseweg-Zuid in Best is donderdagavond een 18-jarige man uit Eindhoven overleden. Hij zat als bijrijder in een Peugeot die werd bestuurd door een vriend van 18 uit Eindhoven. De vriend raakte gewond. Een andere vriend (19 uit Eindhoven) die erachter reed in een Renault, kreeg ook een ongeluk. Ook hij is gewond geraakt.
Profielfoto van Marlou van den Broek
Geschreven door
Marlou van den Broek

Tegen middernacht reden drie vrienden in twee auto’s vanuit de McDonald's in Best in de richting van Eindhoven. Mogelijk raakte de bestuurder van de eerste auto, de Peugeot, de macht over het stuur kwijt bij het inhalen. De auto kwam in de berm terecht en sloeg over de kop. Het voertuig kwam vervolgens tegen een lichtmast tot stilstand. De 18-jarige man zat op de bijrijdersstoel en overleed. De bestuurder raakte gewond. 

De 19-jarige bestuurder van de andere auto, de Renault, zag het ongeluk gebeuren en schrok zo erg dat hij met zijn auto in de berm belandde en tegen een boom botste.

Beide gewonde bestuurders zijn naar het ziekenhuis gebracht. 

Urenlang onderzoek
De twee gewonden zijn naar het ziekenhuis gebracht. Verkeersspecialisten deden urenlang onderzoek naar de oorzaak van het ongeluk. 

 

Wachten op privacy instellingen...

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.