Video

Carnaval bij Omroep Brabant: Het Fijnfisjenie Café is geopend!

2 maart 2019 om 13:06
nl
Vier dagen lang zie je alles over carnaval in het Fijnfisjenie Café van Omroep Brabant. Onze verslaggevers reizen door heel de provincie, we zenden de leukste clips van 3 Uurkes Vurraf uit, en brengen de optochten voor je in beeld. Natuurlijk slaan de we tonpraters niet over, laten we je heel veel feestvierende Brabanders zien en komen er carnavalsartiesten bij ons langs in het Fijnfisjenie Café.
Profielfoto van Nynke Cuperus
Geschreven door

Het Fijnfisjenie Café opent van zaterdag tot en met dinsdag om 13.00 uur. Jordy Graat en Christel de Laat brengen je op zaterdag op de hoogte tot 21.30 uur, op zondag tot 18.30, op maandag tot 20.00 uur en op dinsdag tot 18.30 uur. Erbij zijn kan nog! Meld je aan via onze pagina 

Van wie is de scepter?
Voordat het Fijnfisjenie Café opende vond Christel een onbekende scepter in ons Brabants Buske. Omroep Brabant reisde de hele provincie door om de eigenaar te vinden, maar tot nu toe is deze nog niet gevonden. De komende dagen zal de scepter opnieuw door de provincie reizen. Weet jij van wie de scepter in onderstaande video is? Laat het ons weten op de Fijnfisjenie Facebookpagina.

 

 

Kijk live mee met het Fijnfisjenie Café:

 

 

 

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.