Carnavalsfeestje in de regen! D'n Opstoet van Kruikenstad (Tilburg) [FOTO'S]

TILBURG - Zondagmiddag trok de carnavalsoptocht door Kruikenstad, in het dagelijks leven bekend als Tilburg. Hoewel de regen onophoudelijk naar beneden kletterde, was het één groot feest. Kleurrijke wagens, vrolijk uitgedoste brandweermannen met een ellenlange ladder, dansende wigwams, zwaar gebotoxte dames en bellenblazende narren, het publiek kwam ogen te kort om al het moois te aanschouwen. Bekijk de fotoserie.

De optocht beleefde een jubileumeditie. Het was de 55ste keer dat d'n Opstoet door de straten trok. het motto was dan ook: 'Ongelooge waor, 55 jaor?!'

Fotoreportage
Onze fotografe hees zich ook in een vrolijk carnavalspèkske en stortte zich in het feestgedruis. De fotoreportage is hier te bekijken.
Kijk hier de beelden terug van de optocht van kruikenstad. 


Knappe narIerse kabouters op de kiekD'n Opstoet startte zondag aan het begin van de middag. Met een pushbericht wilden we jullie attenderen op het begin van onze live-uitzending vanuit Kruikenstad. Door een technische storing ontvingen jullie dat bericht pas aan het einde van de middag. Excuses daarvoor!