Samsung-pand Breda deels ontruimd wegens gaslucht: klachten over duizelingen en tintelende lippen - Omroep Brabant

Samsung-pand Breda deels ontruimd wegens gaslucht: klachten over duizelingen en tintelende lippen

8 maart 2019 om 13:41
nl
Het pand van Samsung aan het bedrijventerrein IABC in Breda is vrijdagmiddag rond één uur ontruimd omdat in de fabriekshal een gaslucht was geroken. Een medewerker is voor duizeligheidsklachten behandeld in een ziekenwagen. Een adviseur Gevaarlijke Stoffen is aanwezig om metingen te doen.
Profielfoto van Malini Witlox
Geschreven door
Malini Witlox

Meerdere mensen roken gas, zo vertelt een woordvoerder van de brandweer. "Er waren klachten over duizelingen en tintelende lippen Reden om de hal meteen te ontruimen. De brandweer heeft met hun meetapparatuur niets kunnen vinden. Daarom wordt er nu vervolgonderzoek gedaan."

Samsung laat via een woordvoerder weten dat er na uitgebreide onderzoeken geen schadelijke stoffen zijn gevonden. De brandweer heeft het gebouw weer vrijgegeven. "De klachten van onze medewerkers zijn veroorzaakt door een ontsmettingsspray, die een transporteur heeft gebruikt voor de aflevering van goederen. Deze spray is ongevaarlijk, maar kan wel klachten veroorzaken zoals tintelende lippen en ogen. We hebben contact opgenomen met deze transporteur. "


App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.