Omgewaaide boom valt op twee geparkeerde auto's van één familie: allebei total loss

10 maart 2019 om 18:00
Omroep Brabant
Foto: Toby de Kort
Omroep Brabant
Foto: Toby de Kort
Omroep Brabant
Foto: Toby de Kort
1/3 Foto: Toby de Kort
Een familie in de Mahlerstraat in Tilburg trof het zondagmiddag niet. Tijdens de storm die over het land trok, legde een van de bomen in de straat het loodje en viel precies op de twee geparkeerde auto's van de familie. Beide auto's waren in één klap total loss.
Profielfoto van Corné Verschuren
Geschreven door

De familie is aan het verbouwen en zat zondagmiddag net aan de lunch. Een enorm krakend geluid en een doffe dreun maakten abrupt een einde aan de gezellige maaltijd. "Toen we naar buiten liepen, zagen we dat de auto van mijn moeder en die van ons total loss waren. We hebben meteen de politie gebeld en de verzekering ingeschakeld", vertelt de bewoonster nog van de schrik bekomend. 

Ze vertelt dat ze nog van plan waren om naar een verjaardag te gaan. "Er is aangeboden om ons op te komen halen, maar ik weet niet of ik er nog zin in heb."

Wachten op privacy instellingen...

Auto's weggesleept
Een gespecialiseerd bedrijf heeft inmiddels de boom in hapklare brokken gezaagd en een bergingsbedrijf heeft de wagens weggesleept. Maandagochtend komt een verzekeringsexpert de schade opnemen.

"Ik heb altijd al gedacht dat er iets zou omwaaien. Een afgewaaide tak wordt netjes opgeruimd, maar onderhoud aan de bomen schiet er vaak bij in", zegt de vrouw die aangeeft dat ze de gemeente aansprakelijk gaat stellen voor de schade. 

Tip ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...