Gewonde GHB-gebruiker wordt agressief en dreigt agenten ‘keel door te snijden’ in Dongen

9 maart 2019 om 16:53
nl
Een 32-jarige man is volledig door het lint gegaan nadat hij te veel GHB had gebruikt en zichzelf had verwond. Dit gebeurde zondagmiddag in Dongen. Hij dreigde toegesnelde agenten en hun gezinsleden de keel door te snijden. De man is opgepakt.
Profielfoto van Corné Verschuren
Geschreven door

De politie en ambulance waren rond halfvijf afgekomen op de melding dat de man medische hulp nodig had. Nadat een vrouw de deur had geopend zagen agenten bloedsporen in het huis. De vrouw vertelde dat de man te veel GHB had gebruikt. Hij had zichzelf verwond door met zijn hand een ruit stuk te slaan.

Bloed
Ambulancepersoneel wilde de man mee naar het ziekenhuis nemen voor behandeling. De Dongenaar werd agressief en begon daarop te schreeuwen. Hij dreigde agenten en hun gezinsleden de keel door te snijden. Door zijn drukke gebaren kreeg een van agenten bloed in zijn gezicht. 

Ambulancemedewerkers konden met moeite de gewonde hand van de man afbinden. Een agent begeleidde hem in de ambulance bij de rit naar het ziekenhuis. Onderweg gingen de bedreigingen door en ook het ziekenhuispersoneel werd bedreigd.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.