Verkiezingsdebat van Omroep Brabant zaterdag LIVE te zien op app, site en televisie

15 maart 2019 om 12:37
Kijk zaterdag 16 maart vanaf 16.00 uur live naar Brabant Kiest, het debat.
Kijk zaterdag 16 maart vanaf 16.00 uur live naar Brabant Kiest, het debat.
Nog een paar dagen, en dan mogen we naar de stembus. Weet je nog niet welk vak je rood gaat kleuren? En ben je benieuwd naar de standpunten en beloftes van de provinciale partijen? Kijk dan zaterdag 16 maart om 16.00 uur naar het verkiezingsdebat van Omroep Brabant. Via onze website en op televisie zie je hoe vijftien lijsttrekkers met elkaar in debat gaan.
Profielfoto van Frances Vermeeren
Geschreven door

Vanuit het hart van Brabant, het provinciehuis in Den Bosch, bespreken de lijsttrekkers vier thema's: boeren, klimaat, economie en woningbouw.

Alle deelnemende partijen komen aan het woord. Alleen Forum voor Democratie heeft de uitnodiging van Omroep Brabant om deel te nemen aan het debat afgewezen. Het debat wordt gevoerd tijdens de open dag van het provinciehuis.

Praat mee via #BrabantKiest
Meepraten tijdens het debat? Dat kan. Stuur via sociale media een bericht met de hashtag #BrabantKiest, en misschien komt jouw commentaar wel in de uitzending.

'Brabant Kiest, het debat' is 16 maart vanaf 16.00 uur live te volgen op de website van Omroep Brabant, in de app, op YouTube en op televisie.

App ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...