Opnieuw overval in winkelcentrum Woensel en deze keer is Casa het doelwit

15 maart 2019 om 18:22
nl
Woonwinkel Casa in Winkelcentrum Woensel in Eindhoven is vrijdag overvallen. Het winkelcentrum is laatste tijd vaker het doelwit geweest van overvallers.
Profielfoto van Frits van Otterdijk
Geschreven door

De overval vond rond kwart over zes plaats. Volgens de eerste melding die bij de politie binnenkwam, zou het gaan om één overvaller met vermoedelijk een vuurwapen.

Muts met nep-rastahaar
Het gaat om een negroïde man die 1,85 meter groot is. Hij droeg een muts met nep-rastahaar. De overvaller had een zwarte jas aan en droeg een zwarte rugzak. De man ging er te voet vandoor met geld. Het is niet bekend hoe groot de buit is.

Volgens omstanders in het winkelcentrum is het opvallend dat er een half uur na de melding slechts één agent bij Casa aanwezig was. De politie lijkt zich te concentreren op de directe omgeving en ze surveilleert met wagens om de overvaller op te pakken.

Wachten op privacy instellingen...

Casa is een winkel in interieur-, tuin en huishoudelijke artikelen. Daders wisten Winkelcentrum Woensel de laatste tijd vaker te vinden. Zoals een filiaal van de Jumbo. Op 21 februari werden een Primera-vestiging en bloemenwinkel De Bloemist overvallen.

Wachten op privacy instellingen...

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!