Dronken man deelt kopstoten uit op salsafeest: danser bewusteloos

17 maart 2019 om 16:54
nl
Een 29-jarige man uit Bergen op Zoom is zaterdagavond opgepakt omdat hij twee mannen zou hebben mishandeld tijdens een salsafeest. Dat feest werd gehouden in brasserie Over de Tong aan de Kerkstraat in Roosendaal.
Profielfoto van Bert van Doorn
Geschreven door

Het feest was al enige tijd aan de gang toen de man samen met een vriend de zaak binnenkwam. Hij gedroeg zich nogal amicaal en eiste onmiddellijk veel ruimte op de dansvloer op. Daarbij duwde hij een man opzij.

Die sprak hem direct aan op zijn gedrag, waarop de man hem een kopstoot probeerde te geven. Omstanders haalden de vechtende mannen uit elkaar. De man en zijn vriend werden vervolgens uit de zaak gezet.

Bewusteloos
Buiten richtte de agressieveling, die kennelijk flink onder invloed van alcohol was, zich op de man die hem heeft buitengezet. Hij deelde opnieuw een kopstoot uit. Het slachtoffer viel bewusteloos op straat.

Gasten van het feest belden de politie en hielden de aanvaller vast totdat agenten waren gearriveerd. De verdachte is opgepakt en zit nog altijd vast. Het slachtoffer is behandeld door een arts.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.