Video

Weer eventjes carnaval met De Kullekestocht en je kunt je nog aanmelden

22 maart 2019 om 17:07
nl
Ben jij een echte carnavalsfan? Goed nieuws, want Molenschot verandert volgend weekend weer even in Paplokkersgat tijdens de Kullekestocht, dé optocht voor de leukste individuelen en duo’s uit de optochten van heel Brabant. En je kunt je nog aanmelden.
Profielfoto van Nynke Cuperus
Geschreven door

Op zondag 31 maart slaan Omroep Brabant en carnavalsstichting de Papslokkers de handen ineen voor de Kullekestocht. Carnavalsduo Mosterd na de Maaltijd speelt hits als ‘Hé Jacqueline’ en ‘Ik zie geen fluit’. Een dj, drie blaaskappellen en zanger Mark van Overveld zorgen voor de sfeer. Het bier staat koud en de worstenbroodjes worden gebakken. Klinkt als een fijnfisjenie?

Bekijk hier de Kullekestocht van vorig voor een impressie van wat je kunt verwachten:

 

Programma Kullekestocht
13.11 – Start Optocht in de Schoolstraat bij buurtcentrum De Molenwiek.
15.30 – Prijsuitreiking bij de Sint-Annakapel.

Inschrijven
Denk jij dat je de leukste act van Brabant bent, of zijn jullie het allergrappigste duo? Opgeven voor de Kullekestocht kan tot zondag 31 maart twaalf uur via [email protected].

Kullekesnacht
Mocht je echt geen genoeg krijgen van carnaval, dan kun je de avond voorafgaand aan de Kullekestocht naar de Kullekesnacht. Vanaf negen uur zal onder andere Huub Hangop Cafe ’t Engeltje op z’n kop zetten.

Omroep Brabant zendt de Kullekestocht vanaf 14.11 uur uit op online, tv en radio. Betty en Jordy Graat, bekend van het Fijnfisjenie Café, presenteren de uitzending.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.