Website Villa Pardoes overbelast door overweldigende reacties na aflevering Beau Five Days Inside

27 maart 2019 om 13:30
nl
Ruim 1,2 miljoen mensen hebben dinsdagavond gekeken naar de eerste aflevering van het programma 'Beau Five Days Inside', waarin presentator Beau van Erven Dorens te zien was in Villa Pardoes in Kaatsheuvel. De aflevering zorgde er dinsdag voor dat de website van Villa Pardoes zó overspoeld werd met bezoekers, dat de website een uur overbelast was.
Profielfoto van Marlou van den Broek
Geschreven door
Marlou van den Broek

Van Erven Dorens ging in de aflevering met de kinderen naar de Efteling en praatte onder meer met ze over hun ziekte. “Het was erg mooi om te zien wat er achter de deuren van de twaalf huisjes van Villa Pardoes gebeurt, omdat wij dat zelf niet zien.

Villa Pardoes plaatste dinsdagavond een bericht op hun Facebookpagina: ‘Wegens overweldigende reacties op de uitzending Beau Five Days Inside is onze website momenteel overbelast’. Hoeveel mensen tegelijkertijd de website bezochten, is niet duidelijk.

Wachten op privacy instellingen...

De reacties onder de Facebookpost over de aflevering en over Villa Pardoes zijn lovend. 'Ik heb zeker gedoneerd', 'Villa Pardoes, bedankt dat jullie bestaan', en 'Wat een indrukken', zijn enkele van de reacties.

Website overspoeld
Een woordvoerder van Villa Pardoes zegt dat het grote aantal websitebezoekers kwam door een combinatie van mensen die meer informatie wilden over Villa Pardoes en mensen die een donatie wilden doen.

“We hebben het aantal donaties voor de Villa flink zien stijgen na de uitzending. We kregen ook heel mooie reacties van alle kanten. Daar zijn we natuurlijk erg blij mee.”

Best bekeken
Het programma was dinsdagavond het derde best bekeken programma. Op de Facebookpagina van Villa Pardoes stond eerder deze week al een korte samenvatting van de uitzending:

Wachten op privacy instellingen...

 

De hele uitzending is hier te bekijken.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.