Ruud de Wild bevestigt relatie met Olcay Gulsen

27 maart 2019 om 20:39
nl
Ruud de Wild (49) bevestigt dat hij met de Waalwijkse schone Olcay Gulsen (38) aan het daten is. Aan Albert Verlinde van het showprogramma 6 Inside liet Ruud woensdag weten: "We zijn bezig elkaar nog beter te leren kennen."
Profielfoto van Bert van Doorn
Geschreven door

Albert Verlinde had de radio-dj al eens eerder geconfronteerd met geruchten over een opbloeiende liefde met Olcay, maar toen omschreef Ruud hun relatie als een vriendschap. Olcay reageerde kort na de onthulling in RTL Boulevard op de relatiestatus. Ze zegt dat ze Ruud hartstikke leuk vindt en dat ze het gewoon heel leuk samen hebben.

"Ik heb nou niet echt de behoefte om dat nu om te dopen tot een relatie”, zei Olcay om vervolgens meteen te horen te krijgen dat Ruud het nieuws in 6 Inside had bevestigd. “Oh, ik hoop dat hij me dan vanavond belt en me netjes om verkering vraagt”, zei Olcay.

'Al langer setje'
De twee zouden al enige tijd een setje zijn. Dat zeggen ingewijden woensdag in De Telegraaf. Volgens de bronnen werden de twee onlangs samen hand in hand gespot in een winkelcentrum in Amsterdam.

Ook zou Olcay eerder dit jaar haar relatie met zakenman Frans Ghazi hebben beëindigd vanwege haar gevoelens voor Ruud. Eerder deze maand werden Ruud en Olcay samen gespot in de sportschool.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.