OG3NE-zussen delen foto's van hun overleden moeder op haar verjaardag: 'Gemis is onbeschrijfelijk'

29 maart 2019 om 14:29
nl
De zussen van meidengroep OG3NE delen vrijdag alle drie foto's van hun overleden moeder Isolde. Ze zou vandaag 50 jaar oud zijn geworden. "Ik zou er alles voor over hebben om je ook dit jaar op deze dag extra te overladen met kusjes en knuffels.”
Profielfoto van Bert van Doorn
Geschreven door

In juli 2017 overleed moeder Isolde op 48-jarige leeftijd aan de gevolgen van een zeldzame vorm van kanker. Amy, Lisa en Shelley delen op Instagram foto's waarop ze te zien zijn met hun moeder.

'Extra steek in het hart'
"Gefeliciteerd lieve mammie", schrijft Amy bij een foto van haar als klein meisje met haar moeder. "Het gemis is onbeschrijflijk en op zo'n dag als vandaag is het toch een extra steek in het hart. In mijn hoofd haal ik aardbeiengebakjes voor je, zet ik Disney-films op en blaas een feesttoeter in je gezicht zodat je lacht van oor tot oor. Ik ga vandaag iets doen wat jij het allerliefste deed, en dat is dansen. Met jou in mijn hart en een onzichtbaar feesthoedje op, blaas ik een extra kusje naar boven.”

Wachten op privacy instellingen...

'Voor altijd 48'
Ook Lisa deelt een foto waarop ze tien zien is met haar moeder. "De wereld is doorgegaan, maar jij staat stil in de tijd. Voor altijd 48. 'Jouw taak zat erop', zei je. Je was trots op ons en dat zou je altijd zijn. Er komt geen foto meer van je bij, dat kan niet meer, het is nu zoeken door de verzameling aan herinneringen die ik als films en foto’s in mijn hoofd heb. Welke zal ik vandaag eens duizend keer voor mezelf afspelen, hopende dat ik er voor een seconde in kan verdwijnen en de realiteit niet onder ogen hoef te komen. Eentje waarin we je verjaardag vieren."

Wachten op privacy instellingen...

'Iedere dag zonder jou een teveel'
Shelley deelt een oude vakantiefoto. "Ik zou er alles voor over hebben om je ook dit jaar op deze dag extra te overladen met kusjes en knuffels", valt te lezen onder de foto. "Je vond altijd dat ouder worden niet iets was om tegenop te zien maar iets waar je ongelooflijk dankbaar voor moest zijn. Helaas zijn jou de jaren niet meer gegeven. En hoe dankbaar ik ook ben voor iedere dag, het is er altijd een te veel, zonder jou."

Wachten op privacy instellingen...

 

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!