Anderhalf uur lang problemen op A58 na ongeluk bij Oirschot, weg is weer vrij

29 maart 2019 om 16:14
Bij het ongeluk bij Wouwse Plantage zijn meerdere auto's betrokken. (Foto: 112Nieuwsonline)
Bij het ongeluk bij Wouwse Plantage zijn meerdere auto's betrokken. (Foto: 112Nieuwsonline)
Verkeer op de A58 moest vrijdagmiddag rekening houden met een flinke file tussen knooppunt De Baars en Oirschot. Oorzaak was een ongeluk waarbij een vrachtwagen betrokken was. De verkeerschaos ontstond rond kwart voor vier.
Profielfoto van Peter de Bekker
Geschreven door

Na het ongeluk werd de rechterrijstrook afgesloten. Er werd gewaarschuwd voor vijftig minuten vertraging, vanaf knooppunt De Baars. Door de stremming ontstond tot dertien kilometer file. Verkeer richting Eindhoven kreeg het advies over Den Bosch te rijden en de A65 en de A2 te nemen.

Rond halfzes werd de afgesloten rijstrook weer vrijgegeven en nam de vertraging snel af. Rond halfzeven waren de grootste problemen verleden tijd.

Wouwse Plantage
Er waren vrijdagmiddag ook problemen op de A58 bij Wouwse Plantage. Hierbij waren meerdere auto's betrokken. Een rijbaan werd rond kwart voor vier afgesloten. De ANWB waarschuwde een halfuur later voor een vertraging van vijftig minuten, vanaf Roosendaal. Het verkeer werd over de vluchtstrook geleid. Rond halfvijf werd de afgesloten rijbaan weer vrijgegeven. Daarna nam ook hier de vertraging snel af.

De afrit Wouwse Plantage bleef nog wel afgesloten. Hier gebeurde rond kwart over vier een ongeluk waarbij een motorrijder en een automobilist betrokken waren. De motorrijder is naar een ziekenhuis gebracht.

App ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...