Video

'Moeilijke stoelgang' van Harrie-Jan en Lonne levert eerste prijs op in Kullekestocht

31 maart 2019 om 16:34
nl
De ene naar de andere grappige act trok zondagmiddag door de straten van het zonovergoten Molenschot. De deelnemers van de afsluiter van carnaval, de Kullekestocht, deden vooral mee voor de lol maar er was wel degelijk een prijs te winnen. Harrie-Jan van Nunen en zijn dochter Lonne hadden volgens de jury de leukste act: een moeilijke stoelgang.
Profielfoto van Jessica Ranselaar
Geschreven door
Jessica Ranselaar

Vader en dochter hadden het zeker niet gemakkelijk tijdens de Kullekestocht. Harrie-Jan liep met stoelen met toiletrollen en keek wat moeilijk. Lonne bood de helpende hand en deelde ook zakjes met helpende hand uit.

Na afloop was het gezicht van Harrie-Jan aardig bijgetrokken. Presentatoren Jordy en Betty wilden wel een reactie van de winnaars. "Als jullie zoveel last hebben, komt er dan nog wel wat uit?", vroeg burgemeester Jan Boelhouwer met knipoog. "Helemaal opgelucht!", antwoordde vader Harrie-Jan met een brede lach.


In de prijzen
Ook Bram Rommens uit Gilze (kzie gin steek) en Eric Hoosemans uit Hilvarenbeek (nie te houwe) gingen met een beker naar huis. Zij werden respectievelijk tweede en derde. Iets waar ze ‘de rest van hun leven heel trots op mogen zijn’, vond burgemeester Boelhouwer.

Trots mogen de andere deelnemers zeker ook zijn. Alle 99 acts, De Papslokkers, Os Malandros, zanger Mark van Overveld en Mosterd na de Maaltijd hebben er een mooi feestje van gemaakt. Carnaval zit er nu echt op. We kunnen niet wachten tot het 11-11 is.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.