Voor tweede keer ingebroken bij opticien Van Wely: 'Dit is echt zuur'

2 april 2019 om 14:13
nl
Opticien Van Wely in Boxmeer is maandagnacht opnieuw de dupe geworden van een inbraak. Vorig jaar werd in deze brillenzaak ook al ingebroken. Er zijn brillen gestolen van dezelfde merken. “Het is echt zuur.”
Profielfoto van Eva van der Weele
Geschreven door
Eva van der Weele

Eigenaresse Fabienne van Wely vindt het heel erg vervelend dat er weer is ingebroken. “We werken er zo hard voor in deze winkel. Ik baal enorm.”

Camerabeelden
De eigenaresse heeft de beelden van de beveiligingscamera’s op de Facebookpagina van de brillenzaak gezet. Op de beelden is te zien hoe een grote steen in de winkel ligt. “De daders hebben net zo lang met de steen tegen ons raam geramd tot er een gat in zat. Via dit gat zijn ze naar binnen gekomen.”

Een van de daders pakte de brillen en de andere dader wachtte buiten. Vervolgens gingen ze er op de fiets vandoor. De eigenaresse hoopt dat ze met haar Facebookbericht meer informatie krijgt over de daders.

Wachten op privacy instellingen...

De daders hebben veel brillen meegenomen, maar het valt op dat ze voor bepaalde merken gaan. Vorig jaar werden deze merken ook gestolen. “We blijven ze gewoon verkopen, want ze verkopen goed.” Om welke merken het gaat wil Van Wely niet zeggen.

Gewoon open
De opticien aan de Steenstraat in Boxmeer is dinsdag open. “We moeten gewoon doorgaan.”

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.