Getuige zag mogelijke ontvoering gebeuren: ‘Hij probeerde nog uit de auto te ontsnappen’

3 april 2019 om 19:17
nl
Een scholier van een middelbare school in Eindhoven was net op de Sint Bonifaciuslaan toen hij zag dat een jongeman hardhandig door drie mannen in een auto werd getrokken. Volgens de ooggetuige die liever anoniem wil blijven, is het slachtoffer een schoolgenootje van hem.
Profielfoto van Rebecca Seunis
Geschreven door
Rebecca Seunis

“Hij werd eerst hardhandig door de andere mannen in de auto gedrukt. Op de kruising probeerde hij uit de auto te ontsnappen. Dat lukte maar toen zijn de andere mannen er weer achteraan gegaan. Uiteindelijk hebben ze hem met twee man weer de auto ingedrukt”, vertelt hij.

LEES OOK: Drie mannen duwen slachtoffer onder dwang in auto

De getuige ging met zijn verhaal naar de politie. Volgens de ooggetuige zaten de mannen in een klein donkergroen autootje en waren de daders én het slachtoffer lichtgetint. Hij zegt de jongen vaker te hebben gezien op school, maar hem niet persoonlijk te kennen. De jongen probeert nu de naam van het slachtoffer te achterhalen zodat hij de politie kan helpen, vertelt hij.

Ruzie
Wat er precies is gebeurd, weet de ooggetuige niet. Maar hij vermoedt dat er een fikse ruzie aan vooraf ging. “Mijn gevoel zegt dat ze hem een klap hebben verkocht. Het kwam achteraf pas in me op om een foto te maken."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.