Frans Bauer gaat op tour, terug naar zijn roots: 'Ik duik de feesttent in!' - Omroep Brabant
Video

Frans Bauer gaat op tour, terug naar zijn roots: 'Ik duik de feesttent in!'

5 april 2019 om 10:59
nl
Frans Bauer gaat terug naar zijn roots. De komende maanden duikt hij met zijn nieuwe single 'Leugentje om bestwil' terug de feesttenten in. "Daar is het ooit allemaal begonnen!"
Profielfoto van Roxanne Hazenberg
Geschreven door
Roxanne Hazenberg

Na in verschillende grote zalen als het Ahoy, de ArenA en TivoliVredenburg te hebben opgetreden, is het volgens Frans weer tijd om terug te gaan in de tijd. "De feesttent is een hele fijne plek om op te treden omdat je daar zo'n leuk contact heb met het publiek. Optreden in grote zalen is natuurlijk ook erg gaaf, maar ik heb heel veel zin in deze tour!."

Nieuwe single
Sinds donderdagavond staat zijn nieuwe single 'Leugentje om bestwil' online en inmiddels is hij al meer dan 70.000 keer geluisterd!" vertelt een overdonderde Frans. "Hij gaat als de brandweer! Ik sta er telkens van te kijken hoeveel mensen mijn muziek eigenlijk kennen."

De volkszanger is trots op zijn fans. "Laatst zag ik een jochie van zes mijn nummer 'Heb je even voor mij' meezingen. Dat nummer heb ik zestien jaar geleden geschreven. Toen was hij er nog helemaal niet maar hij kende het wel, ongelooflijk!"

Eerste Brabantse optreden
In het Jan Cunenpark in Oss staat Frans op 7 juli voor het eerst in Brabant op het podium tijdens zijn feesttent tour. Dan vindt het jaarlijkse Muze Misse plaats in het centrum van Oss.

Wachten op privacy instellingen...

In het programma Brabants Bont liet Frans zijn single aan het publiek horen en pakte hij de rol als presentator verrassend soepel op:

Wachten op privacy instellingen...

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.