Gratis speakers én koffie, daar willen de eerste Coolblue XXL-klanten best twee uur voor in de rij

5 april 2019 om 10:51
Om 10.00 uur gingen de deuren open.
Om 10.00 uur gingen de deuren open.
Slimme speakertjes waaraan je vragen kunt stellen en opdrachten kunt geven, consumentenelektronicawinkel Coolblue gaf ze vrijdagochtend weg aan de eerste honderd bezoekers van het enorme nieuwe filiaal in Tilburg. Ruim honderd enthousiastelingen stonden buiten te wachten tot de deuren van de zogeheten XXL-winkel om 10.00 uur voor het eerst open gingen voor klanten.
Profielfoto van Marjanka Meeuwissen
Geschreven door

Een blauw lint, een enorme heggenschaar, ballonnen, een confettikanon, een dj én een applausje vanuit de wachtrij: met een minifeestje in de frisse buitenlucht werd de opening van het eerste Brabantse XXL-filiaal gevierd. De eerste wachtenden in de rij stonden toen al twee uur voor de winkel. Nou ja stonden, zittend op de koude stenen werd op het gemakje een bakje warme koffie naar binnen geslurpt.

Wachten op privacy instellingen...

Om hysterische duw- en trektaferelen te voorkomen, deelde medewerkers van de winkel buiten aan de wachtenden in de rij al bonnetjes uit waarmee de gratis speakertjes konden worden opgehaald. Onder de voet gelopen werd dus niemand. Wie slaakte dan die ijselijke gil net voor de deuren opengingen? Een meisje vooraan in de rij dat een piepklein beetje schrok van het confettikanon, zie filmpje.

Wachten op privacy instellingen...

Eén van de eerste bezoekers is een 'buurman' van de winkel: "Ze zijn al heel lang bezig en ik was benieuwd naar het eindresultaat. Ik ben blij dat er weer wat in het pand zit en het is mooi geworden."

Die mening wordt gedeeld: "Ze hebben echt hun best gedaan om het mooi aan te kleden. Ze hebben bijvoorbeeld een speciale woonkamer ingericht waar je goed kan horen hoe het geluid van je speakers straks klinkt."

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...