Eindhovenaar (54) doodgeschoten op straat, was op bezoek bij zijn moeder - Omroep Brabant
Video

Eindhovenaar (54) doodgeschoten op straat, was op bezoek bij zijn moeder

5 april 2019 om 16:50
nl
Een man van 54 is vrijdagochtend overleden nadat hij in zijn woonplaats Eindhoven was neergeschoten. Het incident gebeurde rond halftien in de Beukenlaan. Vrij snel na de schietpartij heeft de politie het huis van het slachtoffer aan de Edisonstraat in Eindhoven doorzocht. Ook een andere woning in deze straat, waar hij wel eens verbleef, is onder de loep genomen.
Geschreven door

Het slachtoffer was op bezoek bij zijn moeder en is op straat onder vuur genomen. Omwonenden zagen hem bloedend op straat liggen naast een auto die geparkeerd stond langs de weg. Ze alarmeerden de politie. De hulpdiensten hebben de zwaargewonde man ter plekke behandeld en gereanimeerd. Het slachtoffer is daarna naar een ziekenhuis gebracht waar hij is overleden. Ook zijn moeder is naar een ziekenhuis gebracht. De Beukenlaan was tot vrijdagmiddag kwart voor vier uur in beide richtingen afgesloten.

Twintig tot dertig rechercheurs
Ondertussen was de politie met man en macht bezig met een klopjacht naar een of meer verdachten. Hierbij werden ook een politiehelikopter en een politiehond ingezet. Een groot deel van de omgeving werd voor onderzoek afgezet. Een Team Grootschalige Opsporing (TGO) is eveneens ingeschakeld en twintig tot dertig rechercheurs zijn op de zaak gezet. De politie heeft op het bureau met een aantal getuigen gesproken.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...


Buurtbewoners
Mensen die aan de Beukenlaan wonen, hoorden rond halftien een harde knal. "We dachten dat het vuilnis opgehaald werd. We wonen hier sinds 1972 en het is een hele nette buurt. We zijn erg geschrokken", zei één van hen. Een andere buurtbewoner hoorde twee knallen en een auto met piepende banden wegrijden.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.