Trouwen voor één dag? Dat kan je oefenen in Kasteel Helmond

7 april 2019 om 12:00
nl
Heb jij altijd al willen ervaren hoe het is om te trouwen? Voor het altaar, strak in het pak of in een mooie jurk, met de liefde van je leven? Of heb jij iemand in je leven waarmee je voor altijd verbonden wilt zijn? Of misschien wil je alvast oefenen voor het echie? Grijp je kans. In Kasteel Helmond kun je (nep)trouwen voor één dag en wij mogen een duo blij maken!
Profielfoto van Melissa Zevenbergen
Geschreven door
Melissa Zevenbergen

De grote dag is zondag 14 april. De hele dag kunnen stelletjes daar het jawoord aan elkaar geven. Nou ja, stelletjes? Eigenlijk is iedereen welkom die wil trouwen. Dus je kunt ook met je beste vriend, vriendin, oma, opa, moeder, vader of met je huisdier in het huwelijksbootje stappen. Geen paniek over de details, want voor de trouw-outfit, muziek, armbanden, speech en de ambtenaar van de burgerlijke stand wordt gezorgd. Een zorgeloze dag om de liefde te vieren.

Wat moet je doen om kans te maken?
Een reactie via de Facebookpost achterlaten met wie jij wilt trouwen en waarom. De meest originele inzending belonen wij met een gratis (nep)huwelijk. Het tijdstip van de grote dag is al bekend. Je trouwt tussen 12.00 en 13.00 uur. Voor meer meer details kun je een kijkje nemen op de website van Kasteel Helmond.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.