'Verdachte' verslaggever is de klos bij heropening clubgebouw politiehondenvereniging [FILMPJE] - Omroep Brabant

'Verdachte' verslaggever is de klos bij heropening clubgebouw politiehondenvereniging [FILMPJE]

6 april 2019 om 18:04
Verslaggever Hannelore Struijs wordt 'aangehouden'.
Verslaggever Hannelore Struijs wordt 'aangehouden'.
Exact een jaar geleden zaten de leden van politiehondenvereniging Zeldenrust nog in zak en as. Hun clubhuis aan het Burgtsebaantje, in de bossen bij Ulvenhout, was tot op de grond toe afgebrand. Alle bezittingen van de club gingen in rook op. Weg pakken, weg materialen om mee te oefenen en ook alle andere spullen van de club waren verkoold.
Profielfoto van Corné Verschuren
Geschreven door

Ook het Brabants Buske was bij de opening van het clubhuis aanwezig. Verslaggever Hannelore Struijs kroop in de rol van verdachte en kreeg het flink voor haar kiezen.

Bekijk de video en lees verder.

 

Wachten op privacy instellingen...

“Er komt een nieuwe keet en we beginnen van voor af aan”, zei secretaris Corné Verhees, al 47 jaar lid van de club, destijds zeer stellig. Het nieuwe clubhuis werd zaterdag geopend. Logisch dat er bij Verhees een vreugdetraantje over de wangen rolde bij het doorknippen van het lintje. "Andere verenigingen hebben ons het afgelopen jaar geweldig geholpen. We hebben onder meer spullen mogen lenen om te oefenen. We zijn weer op de goede weg. Dit is een emotioneel moment.”

De leden van de club komen twee keer per week bij elkaar om de honden te trainen voor politie of defensie. Na de opening geven de leden van de politiehondenvereniging nog een demonstratie hoe de honden bij aanhoudingen te werk gaan. De hondentrainers dragen een speciaal pak waarin de honden graag hun tanden zetten.

 

 

App ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...