Win een jaar lang je eigen winkel in Helmond - Omroep Brabant

Win een jaar lang je eigen winkel in Helmond

12 april 2019 om 22:07
nl
Ben je er klaar mee om winkeltje te spelen op de zolderkamer van je ouders? Wordt je kelder te klein voor al die dozen met voorraad? Kortom: ben jij toe aan een eigen winkel? Dan moet je in Helmond zijn, want daar kan je je eigen winkelpand voor een jaar winnen.
Profielfoto van Christel van der Meer
Geschreven door
Christel van der Meer

Het te winnen winkelpand zit in de Elzas Passage, tussen de Mango en Schijvens Mode. De winnaar hoeft een jaar lang geen huur te betalen. De gemeente wil met deze actie niet alleen de leegstand tegen proberen te gaan. “Een jaar lang huurvrij ondernemen kan de ondernemer een kickstart geven”, aldus de gemeente Helmond.

De bedoeling is dat de winkel na een jaar ook open blijft. “Daarom zijn we in de selectiefase streng en beoordelen we alle inzendingen. Niet alleen op creativiteit maar juist ook op ondernemerschap en financiële haalbaarheid.” Mocht de winkel tóch niet aanslaan, dan houdt het na een jaar gewoon op.

Inschrijving sluit 26 mei
Dus wil jij jouw producten letterlijk in de etalage zetten? Dit is je kans! Iedereen met een goed idee kan deze insturen tot en met zondag 26 mei. Een jury bekijkt of het plan iets toevoegt aan het winkelcentrum. "Maar we beoordelen ook het ondernemerschap en de meerjarenvisie van de ondernemer", aldus de gemeente.

Er zijn inmiddels al een aantal inzendingen binnen, laat de gemeente weten.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.