Auto van Rijkswaterstaat aangereden op A58 tijdens beveiligen plaats ongeluk, dader rijdt door

14 april 2019 om 07:45
De auto van Rijkswaterstaat werd aangereden. (Foto: Twitter Ovd_Kimberly)
De auto van Rijkswaterstaat werd aangereden. (Foto: Twitter Ovd_Kimberly)
Een auto van Rijkswaterstaat is zaterdagnacht aangereden op de A58 bij de afslag Sint Willebrord terwijl die daar was neergezet om de plaats van een ongeluk te beveiligen. De aanrijding gebeurde rond kwart voor vijf.
Profielfoto van Peter de Bekker
Geschreven door

Ter hoogte van de afslag was een automobilist tegen een boom gereden. De werknemer van Rijkswaterstaat werd opgeroepen om de situatie te beveiligen.

Geen signalering
"Op dat stuk weg is er geen signalering boven de weg aanwezig", laat een woordvoerster van Rijkswaterstaat weten. Daarom stond de dienstauto van Rijkswaterstaat daar met alle verlichting aan. Het andere verkeer werd gewaarschuwd voor de plaats van het ongeluk door middel van een pijl.

Hoe de automobilist ondanks dit alles tegen de auto van Rijkswaterstaat kon rijden, wordt onderzocht. De dader reed na de botsing snel door. "Deze zwarte auto had flinke schade aan voorkant", laat de woordvoerster van Rijkswaterstaat weten. "Beelden zijn veiliggesteld."

Aangifte
De werknemer van Rijkswaterstaat raakte niet gewond bij de aanrijding. "Hij stond een heel stuk verderop, niet bij zijn auto. Daarom bleef hij ongedeerd."

De woordvoerster van Rijkswaterstaat laat weten dat er aangifte wordt gedaan.

App ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...