Video

Superfan Tirza maakt zich op voor start laatste seizoen Game of Thrones

15 april 2019 om 10:39
nl
Vanavond start het laatste seizoen van het enorm populaire Game of Thrones. Voor de grootste fan van Nederland, Tirza Schouten uit Berghem, betekent dit het einde van een tijdperk. “Ik ben er klaar voor, er komen zes afleveringen en dan is het echt afgelopen.”
Profielfoto van Rob van Kaathoven
Geschreven door

“Ik ben de hele dag bezig met de serie. Ik word wakker door mijn Game of Thrones-ringtone en ik probeer ook de kleding na te maken.” Het zal serieus afkicken worden voor Schouten. Ze werd eerder al uitgeroepen tot grootste fan van Nederland. “Gelukkig komen er wel prequels aan, maar de echte serie is echt afgelopen.”

“De serie speelt zich af in de tijd van de middeleeuwen en dat alles gemixt met wat fantasy, draken en zombies.” Wat de serie zo goed maakt? De onvoorspelbaarheid, volgens Schouten: “In het eerste seizoen wordt een van de hoofdpersonen een kopje kleiner gemaakt. Normaal denk je, ze zullen hem wel redden op het einde, maar dat gebeurde helaas niet.”

Vanavond is de eerste aflevering van het laatste seizoen te zien. “Het zal wel moeilijk zijn om een serie te vinden die zo goed is als Game of Thrones”

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.