Jongeren slaan ruiten van huis en auto's in na uit de hand gelopen ruzie in Dinteloord

DINTELOORD - Een ruzie tussen een aantal jongeren is vrijdagavond in Dinteloord zodanig uit de hand gelopen dat er dit weekend in totaal zes jongeren uit Heijningen, Moerstraten en Dinteloord zijn aangehouden. Het zou gaan om een ruzie die al enige tijd gaande is.

De politie was opgeroepen omdat drie jonge mannen met stenen en knuppels de ruiten van een huis en twee auto’s aan de Philips Willemstraat in Dinteloord aan het inslaan waren. Dat leverde een flinke ravage op.

De bewoner van het huis probeerde samen met een buurman te voorkomen dat de jongeren nog meer zouden vernielen. De bewoner van het huis raakte daarbij gewond.

Aanhoudingen
Agenten hielden vrijdagavond twee jongens (17 en 18 jaar) uit Dinteloord en een 20-jarige man uit Heijningen aan. Later in het weekend werden nog twee jongeren (18 jaar) uit Heijningen en een 18-jarige man uit Moerstraten aangehouden.

De politie onderzoekt wat precies de rol is van de jongeren. De verdachten zitten nog vast. Over de aanleiding van de ruzie brengt de politie niets naar buiten.

Meer over dit onderwerp:
DINTELOORD VANDALISME VECHTPARTIJEN AANHOUDINGEN